Zobacz też:


Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazyn zamknięty a otwarty
#1
Cześć, planujemy otworzyć magazyn dla produktów spożywczych i nie jestem pewien, czy lepiej zdecydować się na magazyn zamknięty czy otwarty. Ktoś może podpowiedzieć, jakie są główne różnice?
"Czy nie lepiej byłoby zamiast tępić zło szerzyć dobro"
Odpowiedz
#2
Hej! Magazyn zamknięty to w pełni zabudowany obiekt, który chroni towary przed czynnikami atmosferycznymi i nieuprawnionym dostępem. Jest to najlepsze rozwiązanie dla produktów spożywczych, które wymagają ochrony przed wilgocią, zmienną temperaturą czy szkodnikami. Magazyny otwarte są natomiast bardziej odpowiednie dla towarów odpornych na warunki zewnętrzne i przechowywania tymczasowego, np. podczas przeładunku. Po zaczerpnięcie większej dawki informacji na wskazany temat zapraszam tu: https://www.ltm-regaly.pl/czym-jest-maga...posazenie/
"Każdy z nas dźwiga swe brzemię"
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

wypożyczalnia samochodów pyrzowice

klimatyzacja tychy